Masterplan 'PRUP Asse': het wordt een lange zomer...

Op 15 september 2016

Op 13 september 2016 peilde raadslid Joris Van den Cruijce (N-VA) tijdens de provincieraad Vlaams-Brabant, naar stand van zaken m.b.t. het Masterplan «PRUP Asse» (Provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan). Op 28 juni 2016 kondigde de deputatie aan dat dat Masterplan "zo na de zomer" zou zijn gerealiseerd. Uit het antwoord van gedeputeerde Ann Schevenels (OVLD) blijkt nu evenwel dat de Assenaren voor dat plan best rekenen op een lange nazomer en vooral geduld zullen moeten uitoefenen.

Gedeputeerde Schevenels: "Tijdens de zomerperiode is er al overleg geweest tussen de provincie en Asse. U mag mij die vraag nog verschillende keren stellen, maar weet dat de provincie daar mee bezig is."

Provincieraadslid Van den Cruijce: "Mogen we er dan op rekenen dat het Masterplan tijdens de herfst zal gefinaliseerd worden?"

Gedeputeerde Schevenels: "Als u het nodig vindt om elk seizoen van het jaar eens langs te komen met uw vraag, dan staat het u vrij. Wees ervan overtuigd dat de provincie het nodige zal doen om het Masterplan te volbrengen." (JVDC)

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is