Persbericht: N-VA Halle-Vilvoorde maakt lijst voor de provincieraadsverkiezingen bekend

Op 16 juni 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018
Groepsfoto provincieraadskandidaten 2018 N-VA Halle-Vilvoorde

Persbericht

Beersel, 16/06/2018 | In 2012 werd de N-VA ondanks het overtuigende resultaat geweerd uit het provinciebestuur. De traditionele partijen hebben er toen alles aangedaan om de noodzakelijke verandering af te blokken. In de afgelopen zes jaar zorgde de N-VA fractie steeds voor de kritische kijk op het provinciaal beleid. N-VA wil dan ook op 14 oktober de sterkste partij van Vlaams-Brabant worden in de provincieraad én in de deputatie.

In 2018 dient zich een sterke ploeg aan die de nodige ervaring uitstraalt, een mooi evenwicht tussen sterke vrouwen en mannen inhoudt en de voldoende vernieuwing brengt. Daarmee wil de N-VA opnieuw een sterk resultaat neerzetten om de noodzakelijke verandering te brengen in de provincie Vlaams-Brabant op het vlak van efficiënt en deugdelijk bestuur.

Nadat eerder al bekend werd dat Ben Weyts de lijst zou duwen, werd nu bekend dat Gunther Coppens uit Sint-Pieters-Leeuw lijsttrekker wordt en Darya Safai uit Wemmel haar politieke vuurdoop voor N-VA beleeft vanop de voorlaatste lijstduwersplaats.

Lijsttrekker Coppens: “N-VA wil in het provinciebestuur zetelen. Met lede ogen moeten we al jaren aanzien dat de provincie vooral een melkkoe is. De burger betaalt belastingen voor een bestuur dat eigenlijk vooral hier en daar subsidies wil uitdelen en brochures uitgeven om te zeggen dat het bestaat en goed bezig is.  Wij willen het provinciebestuur beperken tot de essentiële taken, daarvoor is ook veel minder belastinggeld nodig.”

Contactgegevens: Gunther Coppens 0468/10.92.86 gunther.coppens [at] n-va.be 

 

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is